40 éves vagy? Esetleg közelítesz az 50-hez? Akkor ezek a 2018-as divatos frizurák rád várnak!

A nő mindig nő marad, függetlenül az éveinek számától! És mint tudjuk, a gyengébbik nem sohasem öregszik, hanem bölcsebbé, elegánsabbá és még vonzóbbá válik, ha figyelembe veszi az idő múlását. Tetszik ez vagy sem, akkor is figyelembe kell venni az idő múlását.

Ha már átlépted a 40 éves küszöböt, akkor a figyelmedet főleg a hajviseletedre kell fordítani! A Balzaci kort elérve az arcod és az alakod változásai könnyen elrejthetők egy jó frizurával, mely megfiatalítja a külsődet, függetlenül attól, hogy már elmúltál-e 40 vagy 50 éves.

Mielőtt megváltoztatnád a frizurádat, érdemes megismerni a fiatalító hajformákat. Pontosan ez az, amit összeállított számodra a Ketkes szerkesztősége, 17 féle divatos frizura ötlet 40 év felettieknek. Legyél ugyanolyan szép, mint fiatal korodban!

Közepes hosszúságú vékony haj

1. Hosszúkás Kare frizura nem veszítette el az aktualitását 2018-ban sem. A Kare frizura dús hatást kölcsönöz a hajnak, még akkor is, ha az természetesen vékony szálú.

2.

3. A Kare frizurán kívül érdemes figyelmet fordítani a hosszúkás bubi frizurára is. Ezzel a nőies és elegáns hajvágással minden reggel új külsőnk lehet! Ez a frizura dinamikus és élénk megjelenést biztosít. Enyhén kócosan még divatosabbá teszi!

4.

5. A Kare és bubi frizurák 2018-ban abban különböznek az előző évektől, hogy változatosabbak és merészebbek: a mostani frizuráknál bátrabb melírozást, éles hosszváltásokat, borotválást és vastag tincseket alkalmaznak.

6.


7. És a 2018-as év legnépszerűbb frizurája a „Pixie” és a rövid „Bob”. A „Pixie” fő jellemzője, hogy a frufru enyhén ritkított, a szélek tépettek és formázottak, és a tincsek rétegesen elrendezettek.

8.


9. A rövid „Bob – karé” képviseli a két frizurának az extravagáns és nőies stílus keverékét. Ennek a frizurának sajátossága, hogy rendkívül sok módon variálható, ami lehetővé teszi azt, hogy a gyengébbik nem az egyéniségének és az öltözetének megfelelően választhatja meg frizurájának a formáját, stílusát.

10.


11. Egyszerűen le vagyok nyűgözve ettől a variációtól! Stílusos és ízléses, ugye?

12.


13. Ugyancsak jó döntésnek számít a kaskade frizura. Ez a frizura mindenkinek jól áll, kezdve az üzletasszonyoktól a csábítani vágyó nőkig. Bátran kísérletezhetünk a formázásánál: lehet göndöríteni, hullámosítani vagy kiegyenesíteni. Minden a te hangulatodtól, kedvedtől és ízlésedtől függ!

14.


15. Ahhoz, hogy elfedjük az ősz hajszálainkat, hajfestéket használjunk, ez az az eset, amikor kísérletezhetünk a különböző színekkel. A 40 év feletti nőknek nem ajánlott extravagáns színt választani. Jobb, ha megmaradunk a klasszikus színeknél, ami kiemeli egyéniségünket. Ha nagy változásra vágysz, akkor a csoki, a vörös és a világos árnyalatok közül választhatsz.

16.


17. A frizurád megváltoztatásakor figyelj arra, hogy 40-50 évesen a külsődnek összhangban kell lennie a koroddal és a pozícióddal.

A SZERKESZTŐSÉG TANÁCSA

A stylistok álláspontja szerint a helyesen kiválasztott ruha, a tökéletes smink és egy jó frizura megfiatalítja az érett korú nőt, még a legmodernebb plasztikai beavatkozásokkal szemben is.  A frizurát, ami megfiatalítja a 40 éves hölgyeket, azt egy fodrásznak, vagy inkább stylistnek kell kiválasztania. A mostani technikának köszönhetően, nem feltételemül kell minden frizurát magadon kipróbálni. Például fel lehet próbálni parókákat, vagy segítségünkre lehetnek különböző számítógépes programok.

Csak egy fényképre van szükség, és a program magától összeálltja a személyesen kiválasztott hosszúságú és formájú frizurát neked. Ne feledd, hogy az életkor nincs hatással a virágzó szépségedre! Csak a stílusodnak megfelelő
frizurát kell megtalálnod, és egy igazi dáma lesz belőled.

Remélem sikerült egy kicsit inspirálni téged is! Ne felejtsd el a közösségi hálón megosztani ezeket a hasznos ötleteket a barátnőiddel.