A Dallas sztárja, Samantha 77 éves és még mindig gyönyörű!

Ma egy mindenki által ismert színésznőről, Linda Grayről szeretnénk néhány gondolatot megosztani veletek, a színésznő aki már 77 éves Samantha szerepét játszotta a Dallas című sorozatban.

Linda Gray még napjainkban is kiváló formában van, ugyanolyan csinos és hódító mint évekkel ezelőtt. A színésznő aki milliók kedvence, még ma is megdobogtatja a rajongói szívét, ha megjelenik egy nyilvános helyen. Néhány plusz kilóval és néhány ránccal talán gazdagabb lett a művésznő, de ő az a Hollywoodi sztár, aki idős korában is gyönyörű.

A színésznő a gyerekkorát alkoholista és erőszakos édesanya mellett töltötte. Nem titkolja, hogy nehéz élete volt, édesanya mellett, majd a férje is egy erőszakos ember volt, akitől elvált. Minden rossz mellett ő az egészséges életmódot választotta azért, hogy hosszú, szép és boldog élete legyen.

Samantha szerepét sem véletlenül vállalta el, így eljátszotta azt a szerepet, amit gyerekkorában látott az édesanyja mellett.

Linda többször elmondta, hogy nem használt botoxot, öregedésgátló krémeket, plasztikai műtéteket sem végeztek rajta, hanem néhány egyszerű trükkel sikerült megőriznie a formáját.

Minden belülről fakad, ha tudatosan táplálkozol, sok vizet iszol, sportolsz és vigyázol a gondolataidra, akkor nagyon jól fel vagy készülve. Soha ne felejtsd el te vagy a felelős azért amit eszel, amit iszol és amit gondolsz, senki más csak te. Ezeket a szavakat mondta a színésznő egy interjú folyamán.