A férjnek tudnia kell, hogy egy feleség, csak addig boldog, amíg megbecsülik!

Amikor egy férfinak olyan nővel van kapcsolata aki igazán szereti és ugyanakkor okos is, akkor biztos lehet benne, hogy megtalálta az igazit. Fontos, hogy megbecsülje, mert egy nő csak addig szeret igazán, amíg érzi, hogy megbecsülik.

7 fontos dolog amit egy férfinak tudnia kell

1. Sok esetben a fellegekbe jár

Egy ilyen nőnek az agya mindig működik, ezért olyan dolgok mögé bújik amelyek a gondolataiba vannak és semmi közük nincs a valósághoz. Az igazság az, hogy ő a fellegekben érzi magát és próbálja megtalálni az okát a legártatlanabb cselekedeteinek, mert így tudja megvédeni magát. Azért csinálja ezt, hogy könnyebben elviselje a fájdalmat.

2. Értékeli az erőfeszítésedet

Értékeli az erőfeszítésedet, de ő nem az a nő aki megelégszik a sűrűn kapott drága ajándékokkal. Ez a nő az élet kisebb dolgainak tud igazán örülni, egy reggeli üzenetnek, szereti nézni ahogyan a férfi alszik, tiszteli a férfi érzelmeit.

3. Ő úgy fog viselkedni, hogy tegyél te is erőfeszítést

Nem olyan nő aki minden viccen nevet, nem csak azt fogja elmondani neked amitől te boldog vagy. Mindent meg fog tenni azért, hogy te jobbá válj és segíteni is fog ebben.

4. Igazi, szerető szíve van

Amikor egy ilyen nő szeret egy férfit, akkor feltétel nélkül szereti őt, tiszta szívvel, igazán. Sokan megszólják azért mert könnyen és elég rövid idő alatt megbízik a szeretett férfiban.

5. Olyan jó hallgatóság, mint senki más

Mivel jószívű és jólelkű képes arra, hogy meghallgasson egy másik személyt. Tudja azt, hogy a boldog kapcsolat titka a jó kommunikáció a két fél között, ezért a férfi is nyugodt szívvel kérdezhet tőle. Ez a nő nagyon jó hallgatóság és értékes tanácsokat is tud adni.

6. Valószínű, hogy nem lesz könnyű dolgod vele

Néha nagyon nehéz lehet vele az élet, de ha igazán szereti a férfit, akkor csak az övé lesz, ő lesz az a személy akit a férfi a legjobban fog kedvelni, ő lesz a legjobb barát és mindenben támogatni fogja őt.

7. Na menj bele érzelem nélküli kapcsolatba

Egy ilyen nő nem fogad el fél dolgokat vagy minden vagy semmi. Ő ismeri magát, tudja mit akar és nem elégszik meg kevesebbel. Az egyetlen amibe nem fog beleegyezni, egy érzelem nélküli kapcsolat, ezért a szeretett férfinek vigyáznia kell arra, hogy a szerelem tüze mindég lángoljon kettőjük között.