Aranyméz, természetes csodaszer a megfázás és a torokfájás ellen!

Raw Organic Turmeric Spice in a Bowl ** Note: Shallow depth of field

A kurkumát sokan ismerik és használják a főzéshez. Van viszont egy csodás keverék, ami kurkumából és mézből áll, ezt aranyméznek nevezik. Valódi természetes csodaszer, amely számtalan jótékony hatással rendelkezik, többek között remekül alkalmazható megfázás ellen.

A kurkuma erős gyulladáscsökkentő és a baktériumok egy részét is képes elpusztítani, sőt még a szervezet természetes védekezőképességét is erősíti.  A méz is antibakteriális hatású, így eme két csodaszer együtt használva igazán hatékony.

Mikor használjuk ezt a csodaszert?

Amikor elkapod a náthát, vagy előjönnek a megfázás első tünetei, azonnal kezd el alkalmazni és felgyorsíthatod a gyógyulást! Torokfájás esetén is nagyon hatékony, így ha nincs más tüneted, csak kapar a torkod, akkor ne várd meg, amíg rád tör a többi tünet is, kezd el alkalmazni.

Amire szükséged van:

100 g méz és 1 evőkanál őrölt kurkuma. Kavard össze ezt a két hozzávalót és tedd egy üvegbe.

Hogyan alkalmazd:

Megfázás esetén első nap, minden órában nyalogass el egy fél kiskanálnyit ebből a keverékből. A megfázás második napján, minden második órában nyalogass el egy fél kiskanálnyit a kurkumás keverékből. A harmadik napon, három alkalommal fogyassz egy fél kiskanálnyit belőle.

Fontos, hogy ne nyeld le azonnal az aranymézet, hanem tartsd a szádban, amíg elkezd feloldódni, hogy gyorsabban felszívódjon és mielőbb kiváltsa jótékony hatásait.