Az apát őrizetbe vették, miután lelökte lányát a lépcsőről, mert a testvérével vitatkozott egy boltban, Ukrajnában.

Egy ukrán néggyerekes apát őrizetbe vett a rendőrség, miután a lányát lelökte egy szupermarket előtti lépcsősoron, mert az vitatkozott a testvérével. A videót közzétették a Facebook-on.

A rendőrség kihallgatta a férfit, miután a szupermarket kamerái rögzítették az esetet. A 46 éves Artem nevű apuka, a 6 éves lányát lökte le a lépcsősoron.

A lányt láthatóan a karjánál fogva rángatja az apa, mielőtt lelökné a lépcsőről. A szupermarket dolgozói azt állítják, hogy az apa szándékosan lökte le a lépcsőről a lányt, a férfi azonban tiltakozik, ő úgy véli a lány magától gurult le.

A kamerán jól látható, mi történt. Miután a lány leeset, meglepődött, hogy az apja visszament a boltba. Több járókelő is volt az utcán, de senki sem avatkozott közbe. A videóból nem derül ki, hogy a gyerek megsérült-e. A helyi jelentések szerint azonban csak véraláfutásai lettek.

Az ukrán rendőrség szóvivője, Zoriana Melnyk elmondta, hogy a férfit hamar megtalálták a lakosságnak köszönhetően. A rendőrség elment a családhoz, az anya pedig azonosította a férjét és lányát, a videó alapján.

A férfi azzal védekezett, hogy a lány és 3 éves öccse, mindketten ugyanazt a bevásárlókocsit akarták tolni. Megpróbálta lecsillapítani őket, de miután nem sikerült, kivitte a lányt, az azonban kihúzta a kezét és lezuhant a lépcsőről.

A férfit szülői gondatlansággal vádolták meg és most megfigyelés alatt tartják a családot.

Ilyina Alla, a gyermekvédelmi szolgálat vezetője elmondta, a lányt nyilvántartják, mint szülői gondatlanság áldozatát. Az életkörülményeit megvizsgálják. A szülőkkel is együtt fognak dolgozni.

Az édesanya elmondta, hogy a férje jó apa, csak ideges lehetett. Az egyik szomszéd szerint gyakran játszott a gyerekekkel, amíg nem látta a videót, el se tudta képzelni, hogy képes lenne ilyesmire. – írja a Dailymail