Csodás ötletek, hogy a hidegtálak még ínycsiklandóbbak legyenek! Felvágott, sajt és zöldség na meg kreativitás kell hozzá

A hidegtálak nem hiányozhatnak az ünnepi asztalról, a család és a vendégek szívesen fogyasztják a hússal és felvágottal díszített előételeket.

Ma szeretnénk bemutatni nektek, hogyan készíthettek el egy hidegtálat amelyen különböző felvágott és színesebbnél színesebb zöldség található, mind ezeket fotókkal is illusztráljuk.

Készíthetünk egy rózsát szalámiból és sonkatekercsekből

A most következő fotón egy színes csokrot láthattok, amely felvágottakból és zöldségekből készült

A hidegtálat úgy is elkészíthetjük, hogy egymásra rakjuk a felvágottakat, rájuk pedig a különböző formában kivágott zöldségeket, mindenki a saját ízlése és fantáziája szerint készítheti el.

A hidegtálakra tehetünk gyümölcsöket is, az ananász és az alma a legjobb választás, különlegesebbé és étvágygerjesztőbbé válik a hidegtál, ha gyümölccsel is díszítjük.


A hidegtálak másik fontos eleme a friss kapor, zöldpetrezselyem vagy zellerlevél, már az illatával is elcsábítja a vendégeket.


A felvágottakon kívül tehetünk a hidegtálakra különböző sajtokat, túrót, zöld vagy fekete olajbogyót


A most következő fotókon láthattok néhány ötletet a hidegtálak elrendezésére és díszítésére


Próbáljatok meg minél színesebb és csábítóbb hidegtálat készíteni, gyakoroljatok és merítsetek ötletet a fotókból.


Egy hidegtálnak nem a nagysága számít, hanem az, hogy minél több féle felvágott, zöldség, sajt legyen rajta, a vendégek nagyon kedvelik a színes és szépen elrendezett előételeket.

Jó étvágyat kívánunk.