Drámai részleteket árult el Sas József felesége

Kép: Wikipedia

Sem a népszerű humorista, sem családja nem adja fel a küzdelmet.

Egy egész ország drukkol a kétoldali agyvérzésen átesett Sas Józsefnek. A 80 esztendős színész-komikus thaiföldi nyaralása során lett rosszul, különgéppel kellett hazaszállítani. Felesége, Zsuzsa asszony elmondása szerint férjére hosszú rehabilitáció vár, az agyvérzés következtében nehezen jár, és bal karját alig képes mozgatni, a kórházat egyelőre biztosan nem hagyhatja el. Hozzátette, a művész ennek ellenére egy pillanatra sem adja fel a teljes gyógyulásba vetett hitét.

„Józsi nem adja fel, nem hagyta el magát. Kifejezetten optimista, és minden idegszálával a gyógyulásra összpontosít.”

– árulta el Zsuzsa asszony az Atv.hu-nak, hozzátéve: férje nem vesztette el humorát, a rá jellemző módon még betegen is viccelődik, szórakoztatja a körülötte lévőket. Zsuzsa is igyekszik megtartani pozitivitását, de nem rejti véka alá a nehézségeket sem.

„Örömteli, hogy ilyen jól viseli ezt a nehéz állapotot, de aki volt már tanúja ilyennek, az tudja, milyen borzasztó betegségről van szó. Óriási szerencse, hogy az elméjét nem károsította az agyvérzés, de a teste szinte teljesen megadta magát. El kell ismerni, Isten kezében vagyunk, a legtöbb, amit tehetünk, hogy bízunk a felépülésében”

– zárta gondolatait Sas József felesége.