Egy férfi tollat ragadott, és megírta, milyenek valójában a nők 40 felett

Népszerű téma az interneten (is), hogy milyennek látják egymást a nők és a férfiak, akár korosztályonkénti bontásban is. Egy férfi most a 40 feletti nőkről osztotta meg őszinte véleményét levelében. Íme:

„Ahogy idősödöm, azt vettem észre, hogy leginkább a 40 év feletti nőket tudom értékelni! Minden érvem nem tudom felsorakoztatni, de számomra ezek a legfontosabbak:

Egy nő 40 felett nem fog az éjszaka közepén felébreszteni azért, hogy megkérdezze, mi jár a fejedben, mert neki épp nem jön álom a szemére. Őszintén szólva annyira nem is izgatja, mire gondolsz. Ha hidegen hagyja a meccs, amit épp nézel, nem kezd el nyaggatni, hogy elrontsa a szórakozásod. Ehelyett elfoglalja magát valami olyasmivel, amiben örömét leli. A 40 feletti nők nagy része méltóságteljesen viselkedik. Ritkán fognak ordibálva veszekedni veled az utcán, vagy egy étteremben. Persze, ha megérdemled, megkapod a magadét, és az keményebb lesz, mint egy nyilvános kiabálás.

Ami pedig a másik oldalt illeti: Ezek a nők nem fukarkodnak a támogatással és a dicséretekkel. Már tudják, milyen keményen dolgozni a céljainkért, és ha szeretnek, melletted állnak. Ráadásul tapasztalatuknak köszönhetően szinte mindig tudják, mire gondolsz… Nincs értelme füllentésnek, elhallgatásnak, rövid úton rájönnek az igazságra.

Az első ráncok csak még szebbé varázsolják a negyvenes nőket. Nem kell azon morfondíroznod, hányadán álltok épp, ha valami bántja őket, el fogják mondani egyenesen, őszintén. Sok dolog van, amiért érdemes tisztelni és szeretni őket. Sokszor azt hallom, fordítva ez már nem igaz… Én megemelem a kalapom minden nő előtt, főleg azok előtt, akik mögött már ennyi küzdelem és tapasztalat van. Számomra ők az igazi nők” – zárja sorait a levélíró.

Te egyetértesz vele?