Ennél nagyobb meglepetés nem is kell! A nővérek különleges meglepetéssel készültek a Karcagi kórházban!

A Karcagi kórházban kellemes meglepetéssel készültek az édesanyák számára. A babákat mikulásruhába öltöztették, ekkor még nem is gondolták, hogy az egész ország ebben a fotósorozatban fog gyönyörködni!

A Kátai Gábor Kórház egyik dolgozója, megosztotta a fényképeket a Facebook oldalán és a következőket írta hozzá:

„Meglepetéssel készültünk ma az édesanyák számára. Ünnepi hangulatot próbáltuk becsempészni osztályunkra. Hogyan? Nézzétek a képeket! Szépséges kis Mikulásaink!”

Gyönyörű fotók készültek az újszülöttekről

Ennél nagyobb meglepetésre nem is volt szükség, a bejegyzés hirtelen nagyon népszerű lett. Alig néhány óra alatt több mint 20 ezer ember osztotta meg a megható fotókat, hiszen ennél bámulatosabb ajándékot nem is hozhatott volna a Mikulás.

A hozzászólások közül néhány:

Kitti: Le a kalappal..hogy még van energiájuk meg idejük,a mai egészségügyben ilyen csoda dolgokra!!

Mária: GratulÁlok mindenkinek aki részt vett ebben a kis meglepiben csodás dolog hogy vannak meg ilyen emberek

A hozzászólók egy része nagyon jó ötletnek tartotta, mások úgy gondolták, hogy ez egy rideg környezet és a babáknak inkább az anyukájuk mellett lenne a helyük.

Bármi is a véleményünk, az biztos, hogy tiszteletreméltó, hogy a nővérek a rengeteg teendőjük mellett még arra is gondoltak, hogy boldoggá tegyék az édesanyákat. Ez egy nagyon aranyos meglepetés volt és csodálatos emlék lesz a szülők számára. Ez a történet is azt bizonyítja, hogy a kedvesség, a jóság, a szeretettel végzett munka és a meglepetés mind olyan dolgok, amelyek egyszerűnek tűnnek, de mégis bearanyozhatják az emberek napjait.

Fotók forrása: Facebook