Ez a 4 kislány egy közös fotóval ünnepli, hogy együtt legyőzték a rákot

Immár három éve annak, hogy négy tündéri kislány, Chloe, Lauren, McKinley és Ava először találkoztak. Az apropó azonban nagyon szomorú volt, a lányok ugyanis a floridai Johns Hopkins Gyermekkórház onkológiai osztályán ismerkedtek meg, mindannyian egy-egy félelmetes diagnózis miatt. A lányok a betegségük miatt ismerték meg egymást, ám azóta kiderült, nem ez az egyetlen közös bennük.

„Az első közös képük idején még mindannyiuk kezelése folyamatban volt” – mondta újságíróknak Alyssa Luciano, Ava édesanyja, aki azt mondja, könny szökik a szemébe, ha belegondol, mekkora utat járt be a négy gyerek az első közös fotó óta. Az anya elárulta, hogy lánya, McKinley és Lauren gyerekkori leukémiával lettek diagnosztizálva, míg Chloenak a tüdőrák egy kifejezetten gyerekeket érintő formájával kellett szembenéznie.

KÉP FORRÁSA: JOHNS HOPKINS ALL CHILDREN’S HOSPITAL

Szerencsére azonban ez már a múlt. Mind a négy lány túl van a gyógykezelésen, és ami ennél is fontosabb: a testükben semmi olyan nincs, ami daganat jelenlétére engedne következtetni.

„Természetesen mindannyian nagyon féltek, amikor kórházba kerültek. Azonban egymás társaságában jobban érezték magukat, nyugodtabbak lettek, ez is segíthetett a kezelés során”

KÉP FORRÁSA: JOHNS HOPKINS ALL CHILDREN’S HOSPITAL

– mondta Alyssa, aki hozzátette, neki, szülőként is fontos volt, hogy gyermeke nem egyedül megy végig ezen a nehéz úton.

Ez a mostani alkalom nem csak az újabb fotó miatt volt különleges, hanem azért is, mert Laurent hivatalosan is gyógyultnak nyilvánították.

KÉP FORRÁSA: JOHNS HOPKINS ALL CHILDREN’S HOSPITAL

„Biztosra veszem, hogy jövőre újra találkoznak majd, hogy közös kép készülhessen róluk, és hogy megünnepelhessék, hogy mostanra mind a négyen maguk mögött hagyták betegségüket”

– zárta gondolatait Ava édesanyja.