Fehér tornacipők és sneakerek – ezek a legdivatosabb modellek

fehér tornacipő

A fehér tornacipő és sneaker modellek napjaink legnépszerűbb lábbelijei közé tartoznak, ezek a kényelmes viseletek ugyanis letisztult dizájnjuk révén bármely szettbe remekül beilleszthetőek. Ráadásul sportos mivoltuk ellenére mégis képviselnek némi eleganciát, tehát egyáltalán nem csodálkozhatunk ezen sokrétű lábbelik népszerűségén. Joggal merül fel azonban a kérdés ezek kapcsán, hogy melyek a legdivatosabb modellek köztük? Az alábbi cikkből ez is kiderül!

A legtrendibb fehér tornacipők

A fehér tornacipő kínálatát elnézve már számtalan különféle formatervezéssel ellátott modellel találkozhatunk. Azonban a jó öreg klasszikusok idén is rendkívül népszerűnek számítanak. Így a hagyományos, minta nélkül bokacipőkkel biztosan nem lőhetünk mellé. Ha azonban valami különlegesebbet szeretnénk, akkor is tartogatnak számunkra meglepetést az aktuális trendek.

A régi idők nagy slágerei, a magasszárú, némi diszkrét mintával ellátott modellek ugyanis ismét előtérbe kerülnek, tehát ezek kínálatában is érdemes lehet szemezgetnünk. A hölgyek számára pedig jó hír, hogy a különféle platformos modellek is visszatértek a trendbe. Ha pedig a kényelem szerelmesei vagyunk, akkor külön érdemes megemlítenünk, hogy slip-on modellek sem számítanak kevésbé trendinek idén.

Ezt jól mutatja, hogy a legtöbb nagy divatáruház igencsak széles választékot kínál mostanság ezekből. Elég csak megnéznünk például a CCC kínálatát, és látni fogjuk, hogy milyen hatalmas arzenált sorakoztattak fel ezekből. Ha tehát divatos fehér tornacipőre vágyunk, itt biztosan találunk megfelelőt. Mellesleg ezeket nem csak a CCC áruházaiban, de a weboldalán is egyszerűen megvásárolhatjuk.

Fehér sneakerek – divatos modellek a szezonra

Míg a tornacipők esetében kijelenthetjük, hogy igencsak népszerűek az aktuális trendekben, addig a fehér sneaker modellek kapcsán bátran megállapíthatjuk, hogy ezeknek a lábbeliknek szinte valóságos kultusza van manapság. A kínálatukban pedig idén ismét tarolnak a hagyományos retró fazonokat megtestesítő modellek. Azok a bőrből készült darabok, amelyeket annak idején például az adidas is szép számban dobott piacra a cég megalakulásának kezdetén.

Tehát az igazi retró fazonok újra fénykorukat élik. Ezen túl itt is találhatunk különféle platformos modelleket, amelyek szintén a régi időket idézik. Ezek is mindenféle modellben rendkívül trendinek számítanak idén. Azonban a platformos darabok esetében már nem a minél magasabb talpszerkezet, hanem sokkal inkább a cipő szárának a hossza a mérvadó. Ugyanis manapság ezekből a hosszúszárú modellek viszik a pálmát.

űEzen túl érdemes még megemlítenünk az olyan futócipőkre hajazó fazonokat, amelyek az elmúlt pár évben mondhatni a sneakerek definícióivá váltak, hiszen ezeknek is bőven kijutott a reflektorfényből. Ha pedig nem ragaszkodunk homogén árnyalatokhoz, érdemes lehet olyan modelleket választanunk, amelyek talpa eltérő színű – hiszen ezek a kissé díszesebb változatok is egyre inkább feltűnnek a divat színpadán.