A férj megkérte a feleségét, hogy fesse le a karcot a lökhárítón. A végeredmény egészen megdöbbentőre sikerült!

Amikor a férjnek és a feleségnek is olyan hobbija van, ami egymást kiegészítésként hat, akkor abból csak valami nagyszerű dolog születhet. Ebben az adott esetben a férj az autózás szerelmese, a feleség pedig művésznő szabadidejében. Történt mindez az Egyesült Államokban…

Az egykori katonának volt egy kedvenc autója, egy Nissan Skyline GTR. A férj rengeteg időt a garázsban töltött a nyitott motorháztető alatt szerelve a masinát. A járgány készen is lett, de a lökhárítón lévő karc nagyon bántotta a férfi szemét. Egyszer aztán megkérte a feleségét, hogy segítsen eltüntetni ezt a kellemetlen hibát. Aki pedig beleegyezett.

Először néhány skiccet készített fekete filccel, majd a művésznő munkához látott. Azt mondta, hogy éjszaka a minták alapján dolgozik az autón. A férj is meglehetősen bátor volt és egyedül hagyta feleségét és az autót.

Amit reggel a férj megpillantott, arra biztosan nem számított. Szerencsére a szó jó értelmében lepődött meg. A felesége ugyanis az egész Nissant telerajzolta. Olyan elegáns díszítést rajzolt rá, hogy a férj álla majd elesett. Az igazsághoz tartozik, hogy nem is igazából szerette az unalmas szürke színt, így nagyon megörült, hogy az autó ilyen átalakuláson ment keresztül.

A férj úgy döntött, hogy nem szabad megállni, ami a művész felesége kiteljesedését illeti és 100 munkaóra elteltével az autóra szinte rá sem lehetett ismerni.

A Nissant teljesen egyedi motívumok díszítik, melyek egy utánozhatatlan jelleget kölcsönöznek az autónak. Éppen ezért ezt az autót nagyon nehéz ellopását követően rejtegetni. Túlságosan feltűnő lenne…