FIGYELEM! FONTOS INFORMÁCIÓ! A Katasztrófavédelem elrendelte a 2B Terminál és környékének lezárását

A Facebbok bejegyzés alatt kommentelő utasok szerint a fennakadást az okozta, hogy a Turkish Airlines egyik gépe teljesen legálisan sugárzó anyagot szállított, a szállításhoz használt ólomkonténer azonban megrepedhetett. A kordont 700 méter sugarú körben húzták fel. Sokan várakoznak kint info nélkül! M1 tévécsatornán mindjárt lesz közvetítés.

Nem engednek be senkit, és ki sem! A kommentelők szerint a katasztrófavédelem mobillaborja van kinn a helyszínen, ahol méréseket végeznek.

Jelentős torlódások várhatók, valamint késések a menetrendben

A reptérüzemeltető honlapján mindössze az alábbi poszt jelent meg:

FIGYELEM! FONTOS INFORMÁCIÓ!
Hatósági vizsgálat miatt a Katasztrófavédelem elrendelte a 2B Terminál és környékének lezárását.
Jelentős torlódások várhatók, valamint késések a menetrendben. Kérjük, figyelje a járatinformációt, a helyszínen pedig tájékozódjon a Rendőrség és a Repülőtér munkatársaitól!
Frissítés: A 2-es Terminálra vezető út jelenleg le van zárva!
Türelmüket köszönjük!

ATTENTION! IMPORTANT INFORMATION!
Due to an investigation the Disaster Management Authority ordered to close Terminal 2B and its surroundings!
Huge crowds and delays are to be expected! Please, check the flight information and on site get in contact with the Police and Airport Staff Members!
Update: The Road leading to Terminal 2 is also closed!
Thank you for your patience!

LEGFRISSEBB HÍR: A Katasztrófavédelem feloldotta a lezárást, újraindul a forgalom. Kérjük utasainkat, figyeljék a járatinformációt járataik indulásáról és érkezéséről.
Türelmüket köszönjük!

UPDATE: The Terminal is re-opened based on the decision of The Disaster Management Authority. Traffic will start soon. Please, check the flight information to get more info on your flight!
Thank you for your patience!