Jön a Facebook-társkereső: randiappal újít a Facebook

A Facebook éves fejlesztői konferenciáján tette meg a nagy bejelentést Mark Zuckerberg, miszerint az oldalnak hamarosan elérhető lesz a randiappja is.

A Facebook Dating természetesen lehetővé teszi azt is, hogy a társkeresés diszkréten, mások előtt nem látható módon történjen. Sok részletet még nem tudni róla, de azt igen, hogy a felhasználóknak fel lesz ajánlva a lehetőség a randiprofil kialakítására, és ha valaki úgy dönt, hogy nem hagyja ki ezt a lehetőséget sem, a Facebook az ismerősök, az érdeklődési kör és az ismerkedési preferenciák alapján fog segíteni a társkeresésben – természetesen kizárva ebből a körből az ismerősöket.

Hogy valaki használja ezt az alkalmazást,

azt sem a barátok, sem az ismerősök nem fogják látni és azok sem, akik nem használják. A konferencián bemutatott screenshotokból egyelőre az látható, hogy megjelenését tekintve sokban hasonlít majd a Tinderre, beleértve a jobbra-balra történő húzogatást is.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Zuckerberg azt sem felejtette el megemlíteni,

hogy a Facebook Dating nem szexalkalmazás lesz, hanem egy olyan társkereső, ami a sikeres pártaláláshoz rengeteg háttérinformációval tud szolgálni. Már csak az a kérdés, hogy képesek lesznek-e visszanyerni a felhasználók bizalmát a személyes preferenciák kezelésével kapcsolatban a Cambridge Analytica ügy után, ami Amerikában megtizedelte a facebookozók körét.

A Facebook Dating tesztelésére az év végén kerülhet sor.