Miért gond, ha nem viseljük a dioptriás szemüvegünket?

dioptriás szemüveg

Napjainkban nagy divat szemüveget viselni, azonban sokan még akkor sem szívesen veszik fel a szemüvegüket, ha „kötelező” lenne, mivel látáskorrekcióra szorulnak. Azonban ez jelentősen rontja a szem egészségét és a jövőben még nagyobb problémákkal kell szembenéznie annak, aki hiúsági kérdést csinál a dologból. Mutatjuk, hogy milyen következményei lehetnek, ha távollátóként, vagy rövidlátóként, nem hordod a szemüvegedet.

Miért ne mellőzd a szemüveget?

Ma már nagyon dizájnos és stílusos szemüvegek közül is válogathatunk, mégis vannak olyanok, akik kellemetlennek és kényelmetlennek gondolják a szemüveg rendszeres viselését. Ennek azonban számtalan negatív hatása lehet, ilyen például az állandó fejfájás, a homályos látás, a szédülés, a kettős látás, a hányinger.

Ha nem látunk jól, akkor csökken a koncentrációs képesség, és nagyobb lesz a sérülések és balesetek kialakulásának a kockázata is. A korrekciós szemüveggel nem csak élesebb lesz a látásunk, de a szemünket sem erőltetjük meg fölöslegesen.

Gyermekkorban a szemüvegviselés mellőzésének hosszú távú hatásai közé tartozik a szem rendellenes fejlődése. A fejfájás és a szemfáradtság is mindennapos probléma lehet, illetve a szembetegségek, tanulási nehézséget is generálhatnak.

Láthatjuk, hogy milyen komoly kihatása lehet annak, ha nem foglalkozunk a szemünk egészségével. Ma már valóban gond nélkül találhatunk a stílusunknak megfelelő egyedi szemüveget és ehhez még csak ki sem kell mozdulnunk otthonunk kényelméből, online is beszerezhetünk egy trendi okulárét.

Válogass az Eyerim webáruház kínálatából!

Egyre többen kedvelik meg az online vásárlás lehetőséget. A webáruházból történő vásárlás ugyanis egyszerű és komfortos. Nincs más dolgunk, mint kényelmesen elhelyezkedni a kanapén egy csésze kávé társaságában és indulhat is a neten való szörfölés, hogy a legjobb termékeket pakoljuk a virtuális kosarunkba. Akár 50 %-kal is olcsóbb lehet a szemüvegvásárlás online. Az eyerimnél dioptriás és dioptria nélküli szemüvegek vásárlására is van lehetőség.

Az Eyerim webáruház sokféle stílusú, színű és márkás szemüveget biztosít a vásárlóknak, de az eyerim collection szemüvegeiben sem fogsz csalódni, hiszen keret, lencse típus és keretszín szerint is válogathatsz. A Magic Mirror pedig segít, hogy az arcformádnak legmegfelelőbb keret mellett dönts.

Az eyerimnél mindössze 4 lépésre van szükség és aztán csak türelmesen várnod kell a csomagodat. Először válaszd ki a keretet, majd add meg a dioptriát. Miután a lencsékkel kapcsolatban is meghoztad a döntést, már csak várnod kell a kézbesítőt, aki hamarosan szállítja is a dizájnos szemüvegedet. Hogy aztán a jövőben a franciaágy kényelméből nézhesd a kedvenc sorozataidat, filmjeidet.