Tuti karácsonyi ajándéktippek

A karácsony kétségkívül az év egyik legcsodálatosabb napja. A béke, nyugalom és a meghitt családi pillanatok ideje. Az ajándékokról nem is beszélve, melyek átadása az egyik legjobban várt része az egész karácsonyi szezonnak. Azt, azonban kár lenne tagadni, hogy a kiválasztásuk komoly fejtörést okoz, annál is inkább, mert szeretnénk ötletes, ugyanakkor lehetőleg hasznos holmit ajándékozni, amely nem hever majd kihasználatlanul egész évben a szekrényen. 

Jól bevált tippjeinkkel szeretnénk segíteni a választásban!

Azok az örökzöld pizsamák

Kiderült, hogy már van elég kötött pulóvere, nem mersz túl személyes ajándékot választani és az összes többi ötletednek is lőttek? Akkor elő a jól bevált pizsamákkal! Ez minden korosztálynál bejön, tévedés kizárva. És hogy milyen stílust válasz? Íme a lehetőségek:

Klasszikus férfi pizsamák

A férfi pizsamák tipikus karácsonyi ajándékok, melyek biztos sikert aratnak, különösen, ha sikerül eltalálnod az ajándékozandó személy stílusát. 

Ha fiatal a megajándékozandó férfi, akkor válasz divatos színes pamut pizsamákat az elején dekoratív mintákkal. Ha tudod, hogy szereti a rövid fazont akkor számtalan rövidnadrágos modell közül is választhatsz. A hagyományos elöl gombos stílust inkább középkorú vagy annál idősebb férfiak kedvelik, itt csakis a visszafogott színek és az egyszínű változatok vagy a geometrikus minták jönnek szóba. Kattints ide férfi pizsamákért!

Változatos női pizsamák

Mielőtt nőnemű szerettednek pizsamát választanál nem árt megtudni, hogy egyáltalán visel-e ilyen stílusú hálóruhát. Ha igen, akkor nem lesz nehéz dolgod, már választhatsz is neki egy szép darabot a Salala pizsama webshop oldalán található temérdek női pizsama közül. Az elöl gombos fazonokat itt is az idősebb, a színes mintásakat a fiatalabbaknak ajánljuk. Találsz jó pár viszkóz alapanyagú lágy esésű elegáns darabot is, melyek akár otthonkaként is megállják a helyüket minden korosztály számára.

Karácsonyi pizsamák száncsengős világa

Döntsd el, hogy vajon készen áll-e az ajándékozni kívánt személy a kandalló előtt üldögélve egy jó pohár a forró csokoládéra? És ha lehet akkor legyen ehhez a jelenethez a hozzáillő karácsonyi dekoráció, szarvasokkal és fenyőágakkal, úgy, ahogyan a nagykönyvben meg van írva. Ráadásképpen mi lehet még annál is jobb, ha mindeközben egy alkalomhoz illő karácsonyi stílust visel? 

  

Persze a szokásos rénszarvasos- télapós stílus nem való mindenkinek, a gyerekek biztosan imádják, de a felnőtteknél nem mindenki vállal be egy ilyen tréfás darabot. Ha szeretnél biztosra menni akkor ugyanúgy megállja a helyét egy klasszikus stílusú pizsama akár férfi, akár hölgy az ajándékozandó személy.

Fontos, hogy amikor pizsamát választasz ajándékba, ne felejtsd el mindig a megajándékozandó személyét és igényeit szem előtt tartani. Próbálj az ő fejével  gondolkodni, és válassz olyan modellt, amely megfelel az ízlésének.

Lágy esésű női hálóingek szép csomagolásban

Ha hölgyet ajándékozol és a hálóing a befutó akkor hölgy a korának és ízlésének megfelelően ajánlott stílust megválasztani. Érdemes még figyelmet fordítani a különféle alapanyagokra is, mert ezek alapján a hálóingek különböző célokat szolgálnak. Nézd meg a kínálatot itt!

A pamut hálóingek minden évszakban jól jönnek mindenki szeret bennük aludni. Ha valami elegánsabbat keresel, akkor viszont a rafináltabb szabású és különböző módon díszített viszkóz alapanyagú lágy esésű hálóingek táján érdemes körül-nézned. A túl szexi stílussal nem árt óvatosnak lenni, ha karácsonyi ajándékról van szó, érdemes ezt a stílust a Valentin napra hagyni és maradni az univerzális klasszikusoknál.

Apróbb karácsonyi ajándékok 

Azt hiszem mindannyian szeretünk apró karácsonyi ajándékokat is kapni. Ha hölgyekről van szó, akkor egy szép harisnyanadrág nemcsak mutatós, de mindig jól jön, a téli időszakban pedig különösen jól. Ráadásul kis költségvetésből is szép darabokat választhatsz, nem kell mélyre nyúlni a pénztárcádba. Kattints ide a kínálatért!

Karácsonyra bevetheted a vastagabb változatokat is, válasz 40, 60 vagy akár 100 denes vastagságot, a fiatalabb korosztálynak divatos mintákkal, az idősebbeknek inkább a klasszikus egyszínű változatokat. A színes változatokat itt nem árt hanyagolni, nehéz eldönteni, hogy a színes harisnyák terén kinek mi az egyéni preferenciája.

Férfiaknak ugyanígy jól jönnek a zoknik, a megszokott nem túl izgalmas darabok mellett a karácsony lehetőséget ad, hogy mintás változatokat is bátran vásárolj. A télapós, hóemberes és egyéb szívet melengető motívumok, csak fokozzák az ünnepek meghittségét, és biztos lehetsz benne, hogy nem vette már meg magának.