Unod az előszobád? Így lehet a legszürkébb előszobát a lakás egyik legízlésesebb pontjává alakítani!

Az előszoba az első helyiség, amit meglátunk ahogy belépünk a lakásba. Ha unod, a kicsi és szűk teret, ezen könnyedén változtathatsz. Ma olyan tippeket mutatunk, amelyekből ihletet meríthetsz és átalakíthatod az előszobád, hogy ne csak egy apró sötét helység legyen, hanem a lakás egyik legízlésesebben kialakított pontja.

Ha kicsi a tér, érdemes a falat világos árnyalatúra festeni. A kisebb előszobákban egy színes szék, vagy más ülőalkalmatosság, egy fogas és esetleg néhány tárolódoboz elfér. Ez már elég ahhoz, hogy kényelmesen felvehessük a cipőnket, van hová akasztanunk a kabátokat és mégsem kelt zsúfolt hatást.

Ha a lakás más pontjain van elég tárolóhelyed, az előszoba akár üres is lehet. Elegáns, modern, letisztult külsőt kölcsönöz a lakásnak, ha nincs telezsúfolva az előszoba, de ez leginkább a nagyobb házak esetében kivitelezhető.

Kicsi, de mégis itt van minden, amire szükséged lehet. Szék, cipőtároló, tükör.

Ez a megoldás remekül alkalmazható, ha tágas az előszoba, vagy egyáltalán nincs is, hanem egyenesen a konyhába, vagy a nappaliba lépsz be. Vidám hangulatot sugall és minden megtalálható egy helyen, amire csak egy előszobában szükség lehet.

Ha az elégszoba elég hosszú, akár szekrényeket is elhelyezhetsz, így máris több a tárolóhelyed. Azonban ebben az esetben is gondolnod kell a kabátokra és a cipőkre, amelyeknek a szekrényekben helyet kell keresned.

A kicsi lakások esetében nincs külön előszoba, de egy kis kreativitással ez is megoldható. Az ajtó mellé elég elhelyezni egy fogast és egy cipőtároló szekrényt, máris van hová letenned a dolgaid.

Ha nem szeretnéd, hogy túl zsúfolt legyen az előszoba, akkor ez a megoldás biztosan elnyeri a tetszésed.

Az előszoba hangulata a berendezésétől függ. Ha szereted a vidékies hangulatot, ez az ötlet biztosan elnyeri a tetszésed.

Modern, dekoratív és minden elfér.

Az előszobában a tárolódobozokat polcra is teheted, így sok minden elfér itt. Ha kicsi a lakásod, ez a megoldás jó lehet a számodra.

Hangulatos és modern. Jó érzés belépni a lakásba, mert olyan rendezettnek tűnik.

Egy kis kreativitás, néhány új bútor és már kész is a tökéletes előszoba. Reméljük te is inspirálódtál és kedvet kaptál hozzá, hogy átrendezd az előszobát.