10 fiúgyermek után kislányuk született. Egy nagycsalád csodálatos története

Fotó forrása: instagram

Minden anya arról álmodik, hogy egy lánygyermeke is szülessen, Alexis Brettnek szerencséje volt, 10 fiú gyerek után kislánya született.

A várandósság ideje alatt Alexis és a férje David szinte biztosak voltak benne, hogy ismét fiúk születik, nagyon meglepődtek amikor kiderült, hogy kislányuk lesz.

View this post on Instagram

Baby fed #coffeetime 💖💖

A post shared by Mum To Ten Boys and One Girl (@mrsbrett79) on

A kislány augusztus 27-én született, a Cameron nevet kapta. Alexis fitnesz oktató, a tíz gyermeke közül a legnagyobb fiú 16 éves. A testvérek nagyon szeretik a kis Cameront. A nagycsaládos anyuka viccesen azt mondja, hogy most már leállnak mert a családjuk teljes létszámmal rendelkezik.

Elismeri, hogy nagy örömöt jelent számára az, hogy végre rózsaszín ruhákat vásárolhat. Az anyuka azt is elmondta, hogy sok esetben az emberek ítélkeznek felettük azért mert ilyen nagy családjuk van, de ők már megszokták ezt, nem érdekli őket és nem engedik, hogy a rosszindulatú megjegyzések befolyásolják őket.

Az élet nem könnyű ilyen sok gyerekkel, ha mennek valahová akkor két autót használnak. Mindezzel együtt ők egy nagyon boldog és barátságos családot alkotnak.