23 hétre született, az orvosok szerint egy a millióhoz volt az esélye az életben maradásra! De túlélte!

Hanna Rose az édesanya 25 éves, a párja Daniel Bownes 27 éves. A kisbabájuk 23 hetesen jött a világra.

A koraszülött baba súlya mindössze 700 gramm volt. A bőre még áttetsző volt, számtalan egészségügyi gonddal kellett szembenéznie. A baba túlesett szepszisen és meningitiszen, amikor a kórház lelkészétől megkapta az utolsó áldást.

A baba édesanyja azt mondta: „Az orvosok szerint a kicsi esélye arra, hogy életben maradjon 1 volt a millióhoz. ” Volt olyan pillanat, amikor már az anyukája sem hitt abban, hogy életben marad a baba.

Hanna azt mesélte, hogy a terhessége problémamentes volt egészen a 23-ik hétig, amikor fájásai lettek. Több napos vajúsád után életet adott a gyermekének, akit meg sem érinthetett, rögtön inkubátorba került.

Fotó forrása: storytrender.com

Mikor már mindenki lemondott a gyerekről, a szülei ott ültek az inkubátor mellett és mesét olvastak neki. Az orvosok ekkor legnagyobb meglepetésükre azt vették észre, hogy a baba állapota javul.

Fotó forrása: storytrender.com

A kis harcos minden problémát legyőzött és csodával határos módon több hetes kezelés után haza is vihették! A baba súlya gyarapszik, már több mint 6 kilós. A kicsi még sok megpróbáltatással kell szembenézzen, mivel a mozgásával is problémák vannak. A szülők mindent megtesznek azért, hogy a kicsi George felépüljön, ehhez számtalan terápiára lesz szükség.

Fotó forrása: storytrender.com
Fotó forrása: storytrender.com

George babának ezen az oldalon gyűjtenek támogatást: https://www.gofundme.com/georges-journeyy