A Facebook működik, de a csoportok nem! Ne ijedj meg, ha furcsa dolgokat tapasztalsz!

A Facebok működik, de a csoportok akadoznak – számoltak be a mai nap folyamán rengetegen, a hozzászólásokban. Az adminok sok csoport esetében úgy látják, hogy nem a csoport adminjai. Sőt az is előfordulhat, hogy azt veszik észre, nem is csoporttagok.

Kitört a pánik a Facebook-on, a csoportok kaotikusan működnek

Sok csoport esetében a tagok száma hirtelen elkezdett zuhanni, majd emelkedni. A csoporttagok nem mindig tudnak bejegyzéseket közzétenni, sőt előfordulhat, hogy úgy látják, nem is tagok egy csoportban. Ekkor van aki újra jelentkezik és ha éppen működik a rendszer, az admin el tudja fogadni a jelentkezését. Ha nem működik, akkor marad a türelem…

Az adminok több csoportban nem tudtak bejegyzéseket közzétenni, hozzászólni mások bejegyzéseihez, de még új tagokat sem tudtak felvenni.

A mai nap folyamán olyan is előfordult, hogy valaki úgy látta, mintha nem lenne egy csoport tagja, de mégis tudott bejegyzést közzétenni.

Egyenlőre úgy tűnik, hogy pánikra semmi ok, a rendszerben van a hiba. A Downdetector oldalán már tegnap is sokan panaszkodtak rá, hogy furcsán működik a Facebook és ma is többen jelezték, hogy valami nincs rendben. Aki nem tud belépni a saját csoportjába, vagy hiába admin, mégsem tudja ellátni a szerepkörét, ne rémüljön meg, egyenlőre úgy tűnik, hogy egy technikai hiba állhat a háttérben, amely világszerte problémát okoz.