Az utaskísérő a vonat mellett várta a turistákat Japánban, mikor felszálltak a vonatra, szóhoz se jutottak!

Ma egy olyan érdekes cikket szeretnénk bemutatni nektek, amelyben megismertetjük veletek egy Japánban közlekedő vonat belső terét.

Napjainkban Japánban már csak néhány vonat közlekedik éjszaka, ma pedig azt a járatot mutatjuk be nektek amely összeköti Tokiót – Takamatsu városával.

Ebben a vonatban vannak egyszemélyes fülkék, azaz első osztály, amit Deluxnak neveznek, aztán következik a másodosztály, amely lehet egy vagy két személyes, majd következik a fülke nélküli vagon az előre lefoglalt ülésekkel, amit nobinobinak neveznek.

Akinek bérlete van, annak a személynek az utazása ingyenes a nobinobin, a másik két osztályon pedig kedvezményt kap.

Az egyszemélyes fülke nélküli vagonok emeletesek és elválasztó fallal vannak ellátva, a vonat folyosójától pedig egy függöny választja el.

Aki ezen a helyen úgy alszik, hogy a feje az ablak felé van, nem látja a szomszédját.

Az ágyak hossza 220 cm, egy magasabb nővésű személynek is kényelmes.

Az egyszemélyes fülkékben az ágyon kívül még található egy mosdókagyló, szék és egy asztal, távirányító és televízió. Ezenkívül az utasok kapnak egy pár papucsot és egy köntöst.

A távirányítóval mindenki beállíthatja a klímát, a fényerősségét és a megállókat jelző hangosbemondó hangerejét ízlése szerint.

Akik az első osztályon utaznak, azok kapnak egy olyan csomagot amelyben van egy sampon, tusfürdő, fogkefe és fogkrém és egy borotva.

A fülke ablakából az utasok megcsodálhatják az égboltot. Az egyszemélyes másodosztályos fülkében egy ágy található és egy minimális nagyságú hely a csomagoknak.

A most következő fotón látható fülke két személyes.

A vonaton vannak olyan automaták, amelyekből italt és ételt lehet vásárolni, de eléggé borsos áruk van.

A toalettek kényelmesek és tiszták.

Egy vagonban 4 zuhanyzókabin található, amit egy kártya megvásárlásával használhatnak az utasok. A forró víz 6 percig folyik, ezt az utas láthatja.

A zuhanyzás végeztével meg kell nyomni egy gombot, amely aktiválja a fertőtlenítést, 1 perc elteltével a zuhanyzó ismét használható.

Tekintsétek meg a most következő videót, amelyben még részletesebben láthatjátok ennek a vonatnak a belsőterét.