Ennek a magyar lánynak a műsorszámától ájult el egész Amerika!

Egész Amerika rajong az Americas’s Got Talentben fellépő magyar lányért!

Csak figyeld meg az amerikai tehetségkutató legkeményebb zsűritagjának tartott Simon Cowell arcát a produkció előtt és után! Mielőtt Vajda Vivien belekezdett volna produkciójába, a zsűritagok nem leplezték kétségeiket, mi szerint nem biztos, hogy egy ugróköteles előadás annyira érdekes lehet ebben a műsorban. Ám Vivien elmondta, hogy ő győzni jött ide és produkciójával bizonyította is, hogy van itt keresnivalója!

A szombathelyi lány ámulatba ejtette a zsűrit

Mel B a produkció végén felállva tapsolt neki, Heidi Klum elmondta, nem hitte volna, hogy ugrókötéllel ilyesmit is lehet művelni, Simon Cowell pedig hozzátette, hogy ezt nevezi ő igazi változatosságnak a korábban kizárólag énekes produkciókat felvonultató tehetségkutató műsorokhoz képest.

A sok dicsérő szó hallatán Vivien elsírta magát és bevallotta, már csak azért is boldoggá teszi a zsűri véleménye, mert itthon csapattársaitól és edzőjétől egészen mást kapott.

Elmondása szerint kiközösítették és a csapat bohócának nevezték

A zsűri megnyugtatta Vivient, hogy most nem csak a gúnyolódóknak, de az egész világnak megmutatta, mire képes. Természetesen, hatalmas igenekkel jutott tovább a válogatóból.