Nem bírta tovább, egy magatehetetlen beteg méltatlan bánásmódja miatt kifakadt az ápolónő

P. A. Anikó ápolónő FB bejegyzésétől hangos az internet. Az ápolónő egy nagyon beteg és kiszolgáltatott ember fotóját, és egy nagyon szomorú történetet osztott meg a legnagyobb közösségi oldalon. Írását módosítás nélkül osztjuk meg az olvasóinkkal, de már most jelezzük, nagyon lesújtó az, amit kiírt magából:

„Neve nincs kórház neve nincs osztályán így mobilizálják a betegeket. Műszakkezdéskor infúzió bekötve, egész nap a tolószékhez kötve, falhoz rögzítve, keze lekötve. „

Neve nincs kórház neve nincs osztályán így mobilizálják a betegeket. Műszakkezdéskor infúzió bekötve, egész nap a…

Közzétette: Pálvölgyi Attiláné Anikó – 2019. június 30., vasárnap

„pelenkába csomagolva az egyébként nem ínkontinens beteg. Hiába kértem, hogy oldozzák el, nem tették meg, pedig ott voltam mellette. Végezze a dolgát a pelenkába, azért van rajta. A legnagyobb megalázás, amit el lehet követni egy tehetetlen beteggel szemben.. az emberi méltóságát eltiporni. és mindezt a „beteg érdekében” 
Nos eddig még nem vesztem össze kolléganőkkel, de most igen.
SZÉGYEN!
Ha a nővérkét kötözném oda mondjuk 7 órára, bizonyára ő se lenne nyugodt.. 
Mindig az volt a munkám során a vezérgondolat, hogy mit várnék el, ha hasonló körülmények közé kerülnék. Hát ezt biztosan nem! 
Nem is beszélve arról, hogy megverik a beteget. Ezt miután haza hoztam, akkor tapasztaltam, amikor meg akartam simogatni az arcát, és összerezzenve, riadt tekintettel elhúzódott. 
Rákérdeztem.. Téged bántottak? 
A válasz sajnos igen volt. 
És ez nem az egészségügy számlájára írható, hanem az egészségügyben dolgozó egyes kollégák alkalmatlanságára.”

Az eredeti bejegyzés itt olvasható: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2592251427454331&set=a.202995133046651