Nyugdíjba vonulása előtt első osztálya lepte meg a tanárnőt, aki nem is sejtette, hogy az utolsó tanóráján ilyen fogadtatásban lesz része. Könnyek, és megható pillanatok!

Éva néni, a fizika – matematika szakos tanárnő, olyan búcsúztatót kapott pénteken, amilyenre senki sem számított. A székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskolában tanított 37 évig Hozleiterné Vrestiák Éva.

1981-ben osztályfőnök lett, most pedig az akkori 8/b osztályból 26 diák jelent meg az iskolában, hogy méltó módon elbúcsúztassak a tanárnőt, az utolsó munkanapján.

Én teljesen odavagyok, nem tudok szóhoz jutni, ez akkora boldogság, amit tőlük kaptam, hogy nem tudom, hogy köszönjek meg

– reagált a köszöntésre Éva néni.

A diákok szívmelengető módon idézték fel a régmúlt kellemes emlékeit, a tanárnő pedig könnyeivel küszködött a meglepetés láttán. A csodálatos videót a Fehérvár TV, az Együtt című családi műsorában mutatta volna be, de mivel a Facebook-on pillanatok alatt népszerű lett, így feltöltötték a Youtube-ra is. A nézők pedig rajonganak az ötletért, ezt a videót nem lehet könnyek nélkül megnézni!

A videóban a meghatott tanárnő beszél a kezdetek nehézségeiről is. Az első tanítási éveiben biztosan nem gondolta, hogy pályafutása végén ilyen csodálatos meglepetésben lesz része.