Sok Facebook oldal elérése leállt, ha nem találja a megszokott híreket a hírfolyamában ne lepődjön meg!

A tegnapi nap folyamán sokan tapasztalták, hogy a Facebook oldalakról eltűntek a megosztott bejegyzések. Ez azt eredményezte, hogy a látogatókhoz nem jutottak el a tartalmak. Úgy tűnik a probléma ma folytatódik tovább.

Bár tegnap délután – kora este mindenki azt gondolta, hogy a Facebook oldalak helyreálltak és ismét lehetett bejegyzéseket közzétenni, ma délelőtt többeknél újra összedőlt a rendszer.

Több nagy Facebook oldal elérése NULLÁRA csökkent. Kedves olvasók ez azt jelenti, hogy a tartalom, amit az érintett oldalak adminjai megosztanak Önökkel, nem jut el a hírfolyamon keresztül Önökhöz. A közzétett linkek 0 lájkot és 0 megosztást kapnak. Tehát ha nem látja a hírfolyamban a megszokott recepteket, érdekes híreket azoktól a Facebook oldalaktól, amelyeket követ, ne lepődjön meg.

Egyenlőre nem tudni mi a probléma, a tegnapi technikai gond folytatása, vagy esetleg valami hatalmas változás jön?

downdetector.com oldalon több hozzászóló is beszámolt arról, hogy náluk is gond van. Tehát nem csak Magyarországon, hanem Görögországban, Boszniában és még több más területen is hasonló a helyzet. Ugyancsak ezen az oldalon a hozzászólók arra is panaszkodnak, hogy van akinél a messenger nem működik, míg másoknál a képek nem jelennek meg. Azt nem tudni, hogy az aktuális probléma hány Facebook oldalt érint.

Egyenlőre csak várunk, mert friss hírt még nem találtunk arról, hogy mi is lehet a gond. Cikkünk folyamatosan bővül, ha friss információval rendelkezünk, azt közöljük Önökkel.