Több mint 5500 résztvevővel indult el a nagy vízkihívás

Most nem jeges vízzel kell leöntenünk magunkat egy kihívásban, hanem teljesítenünk kell, hogy 30 napon keresztül, napi 3 liter vizet fogyasztunk.

A szervezők nem számítottak ekkora részvételre, de úgy tűnik sokan szeretnének odafigyelni a több vízfogyasztásra, így több mint 5500 fővel indult el a kihívás május 25-én.

Még hírességek is próbára teszik a kitartásukat, akik szeretnek törődni az egészségükkel. A vízkihívásban résztvesz Danny Blue az ország mentalistája, Horányi Juli énekesnő és Tóth Cili Natural Fintess Világbajnok is.

A résztvevők előtte-utána fotókat készítenek az arcukról, hogy lássák a változásokat a 30 nap végén.

Van, aki már napokkal előtte elkezdte a bemelegítést és folyamatosan jönnek a pozitív visszajelzések a csoportba.

Így írta az egyik részvevő:

„Kezdem komolyan venni ezt a játékot! Egyre jobban tetszik! Sajnos én nagyon rossz vízivó vagyok (voltam). Még csak napi 2 liter víznél tartok, de már ez is szép eredmény tőlem és már ennyitől is jobban érzem magam a bőrömben! Hajrá minden csapattársnak!”

Egy másik résztvevő arról számolt be, hogy sokkal kevesebbet eszik, mióta odafigyel arra, hogy meglegyen a napi vízivás:

„Tegnap sikerült meginnom a 3 l vizet, hurrá! Szerintem ma is meglesz!
Azt kell tudni rólam, hogy nagyon rossz ivó voltam mostanáig, szinte soha nem voltam szomjas, vagyis voltam, de éhségnek éreztem és ettem. Most, hogy többet iszok, sokkal kevesebbet eszek.”

A csoportban a tagok buzdítják, bátorítják egymást a több vízivásra és sokan nagyon hálásak azért, hogy elindult ez a kezdeményezés, mert végre odafigyelnek arra, hogy hidratálják magukat.

Ha lemaradtál volna, ma még nem késő csatlakozni.

Idd magad egészségesre Facebook csoport linkje: https://www.facebook.com/groups/184685332346321/