Egy magyar cukrászda gyűjtést szervezett az ausztrál tüzekben megsérült állatok számára! Nagyon szép kezdeményezés!

A Nándori Cukrászda egy különleges, Koalás mignont kínál vendégeinek, a süteményből befolyó összeg döntő többségét pedig a Port Macquarie Koala Hospitalnak utalják át. A szervezet az ausztrál tűzvészben megsérülő koalák gyógyításáért, megmentéséért dolgozik. Követendő kezdeményezés !!! A cukrászda a Facebook oldalán számolt be a gyűjtésről:

„Ismét szükségünk van a jó szívetekre! A gyomrunk görcsbe rándul, és megszakad a szívünk, ha arra a pusztításra gondolunk, amit az Ausztráliában tomboló tűz okozott, és okoz a mai napig. A károk mértéke egyelőre felbecsülhetetlen. Bár ez az egész borzalom a világ másik felén történik, mi azt gondoljuk, összefogásra van szükség, és nekünk is segítenünk kell. Az Ausztrál csokis mignonokból befolyt összeget a Port Macquaire Koala Hospitalnak utaljuk, akik éjjel-nappal az őshonos állatok megmentésén fáradoznak. Bízunk benne, hogy a sok kicsi sokra megy, és a Ti segítségetekkel mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy minél több Koala meneküljön meg.” – írták posztjukban, amiben arról is szót ejtettek, hogy aki tudja, támogassa külön is valamelyik ausztrál állatvédő szervezetet.

Aranyos ötlet, minél több vevőt kívánok!

💚Kedves Vendégeink újabb SZÍV ügy, ami JÓ ügy! 💚🐨Csatlakozzatok! Szükségünk van ismét a jó szívetekre!🐨Már hagyomány,…

Közzétette: NÁNDORI Cukrászda – 2020. január 14., kedd

Nem ez az első ilyen kezdeményezése a cukrászdának: Tavaly az „Amazonas mignonjaikkal” több mint 1000 dollárt gyűjtöttek össze, ezt pedig az általuk támogatott szervezet külön megköszönte nekik.

🌿🐨💚Kedves Vendégeink!💚🐨🌿Csak kapkodjuk a fejünket és úszunk a szeretetetekben… rengeteg megkeresés, támogatási igény…

Közzétette: NÁNDORI Cukrászda – 2020. január 16., csütörtök

Hajrá édesszájúak!

Egy koalás mignon 450 forintba kerül, a Nándori Cukrászda pedig minden eladott mignon után 381 forintot utal át a támogatott szervezetnek.

Nándori Cukrászda címe (térkép): Budapest, Ráday u. 53, 1092 Magyarország

Fotó: Nándori Cukrászda

Aki nem tud a cukrászdában vásárolni de szeretne segíteni az a linkre kattintva kaphat erről tájékoztatást (Koala kórház támogatása itt): https://okoanyu.blog.hu/2020/01/06/ausztral_bozottuz_igy_segithetsz_messzirol_is