Egyedi élmény ajándékok különleges alkalmakra

A legtöbbünk számára az utóbbi (több mint) egy év nem bővelkedett különleges élményekben és kalandokban. Azonban szerencsére most is vannak lehetőségek, hogy olyasmit tegyünk, amire mindig is vágytunk, de sosem volt rá alkalmunk. A mostani időszakban talán még fontosabb, mint egyébként, hogy kilépjünk a komfort zónánkból és sikerüljön megtörni a mindennapok szürke rutinját.

Hol találhatunk érdekes élményeket idén is?

Ha valami igazán különlegessel szeretné meglepni a szeretteit, akkor mindenképp érdemes szétnéznie az ÉlményPláza weboldalán. Itt rengeteg kategóriában böngészhetünk, amíg meg nem találjuk a tökéletes élményt.

Kinek szánjuk az ajándékot?

Az öt fő kategória, amelyből választhatunk:

– Férfiaknak,
– Nőknek,
– Gyerekeknek,
– Családoknak, és
– Pároknak.

Ne feledkezzünk el arról, hogy ha saját magunkat akarjuk meglepni, akkor is nyugodtan böngésszünk a megfelelő kategóriában. De akár érdekes lehet szétnézni más kategóriákban is (ezekre kitérünk még), hiszen lehet, hogy nőként egy férfias kategória fog meg minket vagy fordítva.

Mik az élmények kategóriái?

A népszerű kategóriák az:

– Élményvezetés és élményautózás,
– Az Ajándék kiegészítők,
– A Pólók,
– Az Egyedi Pólók, és
– Az Élményajándék kiegészítők.

De ezek a kategórianevek szerintünk nem is igazán fedik le azt a nagy kínálatot, amelyet a honlapon találunk.

Mik a TOP élmények?

Ezek az élmények a legnépszerűbbek az eladási statisztikák alapján, nézzük, melyek a mi kedvenceink. A lista természetesen szubjektív, érdemes átnézni, hogy melyik a legmegfelelőbb ajándékba magunknak vagy egy szerettünknek, barátunknak.

Siklóernyős tandemrepülés: 10-20 perc feledhetetlen élmény teljes biztonságban, zuhanás és hangos motorzaj nélkül, alacsony sebességű repüléssel, egy tapasztalt tandem pilótával. A helyszínt általában az aktuális szélirány határozza meg: lehet ez a Vértesben (csákberényi indulással), Gödöllőn (kartali indulással) vagy Budapest környékén (hármashatár-hegyi indulással).

MonsterTruck vezetés: nem hisszük, hogy volt már olyan fiúgyerek, aki gondolatban ne akart volna monster truckot vezetni. Most egy 7,3 literes Fordot lehet kipróbálni, amely, ha elindul, szem nem marad szárazon és a föld sem marad remegés nélkül!

Mr & Mrs Smith élménylövészet, 140 lövéssel: A 2005-ös Brad Pitt / Angelina Jolie filmben egy unalmas férj-feleség páros számára kiderül, hogy mindkettőjük munkája… …bérgyilkos. És két bérgyilkos ügynökség, vagy valami hasonló arra bízza meg őket, hogy szabaduljanak meg egymástól. Ebben az élményben ilyen csavar szerencsére nincs, de a filmben használt pisztolyokat és (félautomata) gépkarabélyokat bizony kipróbálhatjuk. Egy kis H&K G36-os, majd Glock 17 és 19-es, Beretta 92 FS és Ruger SR 1911 felvezetés után érkezik a Colt M4-es, félautomata üzemmódban, majd egy Mossberg sörétes puska. A fegyverekkel 7, 10 vagy 12 lövés jár a pár mindkét tagjának.De találunk itt repülőgép-szimulátort, páros nyomozós játék, sushi készítés, barista tanfolyam, Via Ferrata, Vitorlás kirándulás és még sok más…