Quilling egy kevésbé ismert technika amivel fantasztikus papírdíszeket készíthetsz!

Véleményünk szerint a quilling, hazánkban ismert neve a papírcsík technika egy olyan csodálatos módszer, amelynek alkalmazásával papírból különleges dolgokat készíthetünk. Hihetetlennek tűnt, hogy emberi kéz ilyesmire is képes. Nagyon tetszetős alkotások a papírból hajtogatott és megformázott dísztárgyak, egy kis türelemmel és gyakorlással bárki könnyedén megtanulhatja.

Több fajta dekorációt készíthetünk a qulling módszerrel, hogy szebbé varázsoljuk otthonunkat, de a legtöbb esetben, falra akasztható képek formájában találkozunk vele. Egy kis gyakorlással könnyedén meg lehet tanulni a qulling technikát, amivel gyönyörű papírdíszeket lehet alkotni.

Rengeteg papírhajtogatós módszer van, amelyekkel csodás díszeket lehet készíteni, de ez a módszer egyszerű és lenyűgöző alkotások készíthetőek így.

A Ketkes.com most elkészítette számotokra azt az ismertetőt, amiből megtanulhatjátok lépésről lépésre a quilling technikát, emellett még egy rövid film is a rendelkezésetekre áll. Mielőtt megnézitek a videót, szeretnék elmondani az érdeklődők számára, hogy már itthon is beszerezhetőek a qulling technikához szükséges dolgok. Az interneten rengeteg videó megtekinthető, amelyek megtekintésével meg lehet tanulni ezt a technikát.

Most tekintsétek meg a képeket, egyszerűen lenyűgöző, hogy milyen csodálatos alkotásokat lehet készíteni így!