A kislánynak rózsaszirmokat kellene szórnia az oltárhoz vezető úton, de megrémül és visszafordul. A násznépet elbűvölte

Amikor a gyerekek is részt vesznek egy esküvőn akkor általában ők is kapnak valamilyen feladatot a felnőttektől. A kisfiúk körében a leggyakoribb dolog az, hogy a fiatal pár gyűrűijeit az oltárhoz vigyék.

A mai videóban egy csodás fehér ruhába öltöztetett, hosszú szőke hajú kislány, kezében egy kosár rózsaszirommal azt a feladatot kapta, hogy a templom ajtajától végig menve egészen az oltárig rózsaszirmokat szórjon.

A kis hercegnő megszeppent amikor a kosár rózsaszirommal el kellett indulnia, de az édesanyja halk, kedves szavakkal bátorította őt. Ezután úgy tűnt, hogy a kislány megértette mindazt amit az édesanyja mondott neki, elindult, de pár lépés megtétele után ismét visszafordult. Ez a jelenet többször is megismétlődött, az édesanyja minden esetben bátorította őt, de nem igazán járt sikerrel.

Többszöri próbálkozás után a kislány ismét elindult az oltár felé, de mielőtt visszafordult volna a meghívott vendégek közül egy úriember a segítségére sietett. Kézen fogta a kislány majd hinteni kezdte a rózsaszirmokat a kislány kosarából végig az oltárhoz vezető úton. Az esküvő résztvevői szerint ez egy imádni való pillanat volt, mindenki mosolygott, a kislány és a segítségére siető úriember örömöt és szórakozást csalt a résztvevők szívébe ezen a csodálatos eseményen.