Egy férfi minden nap együtt úszott 19 éves kutyájával, hogy enyhítse fájdalmát

John Unger 19 éve fogadta örökbe Schoep nevű kutyáját. Közel 20 év elteltével azonban a matuzsálemi korban lévő kutyus sok betegséggel küzdött, többek között kutya artritisz és csípőproblémák gyötörték. Ungernek azt mondták az orvosok, hogy kutyája fájdalmainak csillapítására az egyik legjobb gyógymód az úszás, ezért a férfi minden áldott nap együtt úszott idős kedvencével. A párosról készült fotók és videók hamar bejárták az internetet, Unger pedig rengeteg elismerést kapott a kommentelőktől.

Miután a közösségi médián végigsöpört a történet, Schoep és gazdája a hírekbe is bekerültek.

Ennek köszönhetően John rengeteg adományt kapott a világ minden tájáról, aminek segítségével olyan orvosi kezeléseket is finanszírozni tudott, amik körülbelül egy évvel meghosszabbították kedvence életét. Annak ellenére, hogy Schoep már elhunyt, a páros sztorija tökéletesen szimbolizálja azt a szeretetet, ami ember és kutyája között kialakulhat.

A férfi őszinte szeretetéről tett tanúbizonyságot azzal, hogy időt, pénzt és energiát nem kímélve tett meg mindent azért, hogy kutyája a lehető legkevesebb fájdalommal éljen.