Gyászol a Szikla: Elhunyt Dwayne Johnson édesapja, Rocky Johnson

Életének 75. évében elhunyt Rocky Johnson, a népszerű színész, Dwayne Johnson édesapja. Az idősebb Johnson maga is híres ember volt, ő a WWE, vagyis a pankráció egyik legnagyobb alakja. Neki sikerült először színes bőrűként bajnoki címet nyernie pankrációban, ezzel is jó példát mutatva rengeteg fiatal számára.

Dwayne apja hatására szintén pankrátor lett, a filmezés csak később ragadta magával. A most 47 éves világsztár, aki tavaly házat is vásárolt apjának, egyelőre nem kommentálta a hírt. Arról sincs információ, hogy mi okozta az idősebb Johnson halálát, ezt ugyanis nem osztották meg a nyilvánossággal.

Dwayne Johnson a „The Rock”, vagyis A Szikla becenevet pankrátorként épp az apja iránti tiszteletből választotta, a becenevét aztán színészként is megtartotta. A filmsztár mindig hatalmas tisztelettel és szeretettel beszélt apjáról, elmondása alapján neki köszönheti azt az erős motivációt, aminek köszönhetően ilyen sikereket ért el. Egy korábbi interjújában így beszélt róla:

„A fiúk nyilvánvalóan felnéznek az apjukra, és a legjobbnak tartják őt. Őket másolják, olyanok akarnak lenni, mint az édesapjuk, és folyamatos visszajelzésekre vágynak. Velem is ez történt, az apám miatt vagyok olyan, amilyen. Egész életemben hálás leszek az eredeti Rock-nak!”

Rocky Johnson pankrátorként a Soul Man nevet viselte, 12 évvel ezelőtt került be a pankrátorok örökös bajnokai közé.