Jó hír! Vasárnap már akár 22 fok is lehet! Örülünk?

A héten ránk rúgja az ajtót a tavasz, itt a meleg végre

Az elkövetkező napokban még változékony időre számíthatunk, majd szombattól gyors melegedés kezdődik, a hőmérséklet vasárnap már a május közepét idézi.

Csütörtökön északnyugat felől felszakadozik a felhőzet, majd gomolyfelhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat. Az északnyugatira, nyugatira forduló szél megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

Pénteken erősen megnövekszik, majd reggeltől átmenetileg felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd estefelé nyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet. Eleinte többfelé, majd napközben egyre kevesebb helyen várható eső, zápor, de este nyugaton már újabb csapadékzóna érkezik. Az északnyugati szél gyakran megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Szombaton kezdetben erősen felhős lesz az ég, majd nyugat, délnyugat felől lassanként csökken a felhőzet. Eleinte több helyen valószínű eső, zápor, majd délnyugat felől megszűnik a csapadék. Egyre inkább északon, északkeleten lehet csak gyenge eső, zápor, majd ott is fokozatosan megszűnik a csapadék. A nyugati, délnyugati szél többfelé megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

Vasárnap általában gyengén felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem lesz. A délnyugati, déli szél gyakran megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Nincs még vége a cikknek, olvasd tovább idekattintva »»»