Tartsd formában magad napi 6×5 perc edzéssel – Gyakorlatok a feszes combhoz és fenékhez

Nehéz elképzelni egy gyönyörű hölgyet feszes fenék nélkül. Ez a domborulat hihetetlen szexualitást kölcsönöz a hölgyeknek. De ha az anyatermészet nem áldotta meg Önt ilyen értékkel, sajnos akkor meg kell küzdeni érte.

Nem szükséges edzőterembe járni, a gyakorlatokat otthon is el lehet végezni. Minden, amire csak szüksége van, nem más, mint az elhatározottság, hogy napról napra szebbek legyünk. Kezdjük!

Hogy tegyük feszessé combunkat és fenekünket?

1. Nem mindennapi guggolások

Sorozatok száma 3 db. Először – 10 x másodszor – 8 x harmadszor – 6 x.

Végrehajtás: Álljon váll szélességű terpeszbe. Guggoljon le. Ebben a helyzetben haladjon, lépjen előre. Ne egyenesedjen ki. amíg nem végzett a gyakorlattal.

2. Kilépés oldalra térdemeléssel

Sorozatok száma 3 db. Először – 10 x másodszor – 8 x harmadszor – 6 x.

Végrehajtás: Álljon váll szélességű terpeszbe. Lépjen ki oldalra, olyan távolságra, amennyire csak tud. Lépjen vissza a kiinduló helyzetbe. Próbáljon meg egy lábon egyensúlyozni a gyakorlatok között.

3. Hídtartás

Sorozatok száma 4 db. Először – 20 x másodszor – 10 x harmadszor – 20 x, negyedszer – 10 x.

Végrehajtás: Feküdjön a hátára, kezét tegye oldalra a teste mellé, térdét hajlítsa be. Kilégzéskor emelje meg a fenekét. Feszítse meg a fenékizmokat és tartsa így pár másodpercig. Lassan engedje le a fenekét.

4. Hídtartás felemelt lábbal

Sorozatok száma 4 db. Először – 12 x másodszor – 10 x harmadszor – 8 x – negyedszer – 10 x.

Végrehajtás: Feküdjön a hátára, kezét tegye oldalra a teste mellé, bal térdét hajlítsa be, jobb lábát emelje fel. Kilégzéskor emelje meg a fenekét, sarka maradjon a földön, legfelső ponton tartsa meg, és feszítse meg fenekét. Belégzéskor ereszkedjen kiinduló helyzetbe.

5. Lábemelés lórúgással

Sorozatok száma 3 db. Először – 14 x másodszor – 12 x harmadszor – 10 x.

Végrehajtás: Álljon négykézlábra, emelje meg az egyik lábát behajlított térddel, majd eressze vissza. Fordítson figyelmet arra, hogy a térde 90 fokos szögben legyen. A jobb eredmény érdekében tegyen egy kis súlyzót a térdhajlatába.

6. Guggolás elasztikus fitnesz szalaggal

Elasztikus szalag: szalag a gyakorlatok megnehezítéséhez.

Sorozatok száma 3 db. Először – 10 x másodszor – 8 x harmadszor – 6 x.

Végrehajtás: Álljon váll szélességű terpeszbe. Tegye a lábai alá az elasztikus szalagot, fogja maga előtt keresztbe a fényképnek megfelelően, fogja a csípőjéhez vagy fogja meg a fogantyút. Emelje meg a lábát oldalirányba amennyire csak tudja és guggoljon le. Zárja össze a lábait.

Ezek az egyszerű gyakorlatok segítenek csodálatossá formálni a combját és a fenekét. Ezektől a gyakorlatoktól nem lesz túlzottan izmos a combja. Szép kecses láb és kerek fenék lesz a jutalma a szorgalmának.

Ne feledje a gyakorlatokat, kezdje meg az edzést!