Válassz egy ruhát és ismerd meg önmagad! Ez a teszt mindent elárul rólad…

Vess egy pillantást a képre és válaszd ki a neked tetsző ruhát, el se hinnéd, hogy ez a teszt milyen sok mindent elárul rólad.

Mit árul el rólad a választott ruha?

1-es ruha

Mindenben megpróbálod a jót látni, ezért nagyon könnyen túllendülsz a nehézségeken. Néha sok mindent eltűrsz a szeretteidnek, csak azért, hogy béke legyen otthon. Kedves és megnyerő személyiség vagy. Nagyon fontosnak érzed, hogy gondoskodj azokról, akiket szeretsz, de néha úgy érzed, hogy ezt nem veszik eléggé figyelembe.

2-es ruha

A legkellemetlenebb helyzeteket is kellemessé tudod tenni. Bámulatos érzéked van ahhoz, hogy elkerüld a vitákat. A családban ezért mindenki nyugodt. Az a típusú ember vagy, aki mindig előtérbe helyez másokat, pedig időnként arra is gondolnod kellene, hogy neked mi a fontos, te mit szeretnél?

3-as ruha

Sokan titokzatos embernek tartanak, pedig te egyszerűen csak nem nyílsz meg bárkinek. A szeretteid közel engeded magadhoz, de senki mást. Nagyon jó hallgatóság vagy, de te nem terhelsz senkit a gondjaiddal. Úgy érzed, hogy a panaszkodás nem megoldás semmire, te inkább megoldod a gondokat.

4-es ruha

Mindent megpróbálsz humorral kezelni, ezért sokan azt gondolják, hogy a te életed csupa vidámság, de azt csak te tudod, mennyit szomorkodsz olykor. Rajtad csak kevesen látják, ha valami bánt, mert úgy érzed, ez nem tartozik a világra. Nem szorulsz mások segítségére, te mindig megoldod a dolgaidat, még akkor is, ha sok álmatlan éjszakát okoznak.

5-ös ruha

A család a legfontosabb a számodra és értük bármit meg is teszel. Nem ismered a fáradtságot, neked az a fontos, hogy a szeretteid boldogak legyenek és értük képes vagy éjjel – nappal dolgozni, ha kell. Sokszor azonban nem veszik észre, mennyit is fáradozol azért, hogy boldog legyen a család, de téged ez nem keserít el, mert mindent szeretettel teszel, neked tényleg ők a legfontosabbak.