Fantasztikus magyar siker Dél-Afrikában: vb-aranyérmes Magyarország a horgász Világbajnokságon!

Világbajnokok lettünk!

A hétvégén órási sikerről számolt be a világsajtó! A Dél-Afrikában megrendezett horgász világbajnokságon egészen kiváló eredményt ért el a nemzeti feeder csapat.

Horgászni tanítjuk a világot!

Szombaton a női, vasárnap a férfi csapat szerzett világbajnoki címet feeder horgászatban, írja a Magyar Horgászszövetség Facebook-oldala.

A két fordulós versenyen a csapat több, mint 145 kg halat, – pontyot és amurt – fogva meggyőző fölénnyel nyerte meg a IX. Feeder Világbajnokságot. – mohosz.hu

A Dél-Afrikában tartott versenyen a csónakos pergetők ezüstérmet szereztek, a női válogatott pedig szombaton a második helyezett olasz, illetve a harmadik helyen végzett angol csapatot verve világbajnok lett. Vasárnap újabb győzelemnek örülhettek a feederek, ugyanis a férfiválogatott is aranyérmes lett.

Feeder VB Nekünk játszák a Himnuszt!

Feeder VB Nekünk játszák a Himnuszt! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Közzétette: Magyar Országos Horgász Szövetség – Mohosz – 2019. február 17., vasárnap

 A győzelem önfeledt pillanatai:

Világbajnok a magyar feeder válogatott! Köszönjük a szurkolást! 🇭🇺

Közzétette: Magyar Országos Horgász Szövetség – Mohosz – 2019. február 17., vasárnap

A győztes férficsapat tagjai: Szénási Béla kapitány, Vidó Ferenc másodkapitány, Döme Gábor, Erdei Attila, Sipos Gábor, Sivák Mátyás, Szabó Tamás, Walter Tamás, Varga János, Csillag László, Takács Péter és Polyák Csaba csapatvezető voltak.

Világbajnok lett a magyar női horgászválogatott is

mohosz.hu

A győztes női csapat tagjai: Magyar Gábor kapitány, Szákovics Imre másodkapitány, Barna Szilárd csapatvezető – Deli Ibolya, Gyulánszki Nikolett, Kovács Hajnalka, Kulcsár Aranka, Rudnay Csilla, Walter-Barna Diána versenyzők, Kovács János, Szilvási Szilárd, Olesnyovics Tamás segítők, és Ambrus Tibor a Horgászsport Szakszövetségi Iroda vezetője

A második helyen az olasz csapat, a harmadikon pedig az angol válogatott végzett. – mohosz.hu

Tiszta szívből gratulálunk a teljes magyar csapatnak a csodálatos eredményekhez!

Forrás: index.hu, mohosz.hu, facebook.com